fbpx

Waarom ik kies voor verandering

Mensen houden niet van veranderen. Alles moet hetzelfde blijven, zodat je altijd precies weet wat je kunt verwachten. Maar als je niets in je leven veranderd zal het altijd hetzelfde blijven dus ook niet beter worden. Simpel gezegd: Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wil je meer uit het leven halen? Dan moet je veranderen!

Ik kies voor verandering

Ik kies zelf wel vaak voor verandering. Ik wil mijzelf ontwikkelen, ik wil alles uit mijn leven halen wat er in zit. Dus daarom stap ik uit mijn comfort zone, neem ik risico’s en zie ik wel waar het schip strand. Met de zekerheid dat de veranderingen die in mijn leven zullen gaan plaatsvinden hoe dan ook een les zullen zijn!

Ik ga mijn leven omgooien

Dus het gaat gebeuren. Over precies 1 week stop ik met mijn baan in loondienst, over 3 weken vertrek ik voor 3,5 week naar Thailand met mijn vriend, en daarna ga ik naar verwachting in december/januari mijn tijdelijke huurwoning verlaten en samenwonen met mijn vriend in een gloednieuw (droom) appartement. Ik ga volledig kiezen voor het ondernemen en ook op dat vlak kies ik een nieuwe weg. Ik ga namelijk naast Feel the Health straks ook nog iets heel anders aanbieden als ondernemer. Hier vertel ik jullie snel meer over!

Verandering is spannend!

Deze veranderingen vallen allemaal samen, het gaat allemaal dit najaar gebeuren. En ondanks dat ik het allemaal spannend vind kijk ik er enorm naar uit! Want ik weet gewoon dat ik de juiste keuzes heb gemaakt. Door deze keuzes kan ik namelijk doen wat ik het liefste doe: ondernemen. Ik creëer voor mezelf de vrijheid om naar Thailand te kunnen en ik kan in een super mooi nieuw appartement gaan wonen! Zodra ik straks verhuisd ben en alles realiteit is geworden, kan ik voor mijn gevoel opnieuw beginnen. Een nieuw huis betekent vaak ook een nieuwe routine. Zeker als je gaat samenwonen! Dit zie ik als een heel mooi moment om nieuwe gewoontes aan te leren. Ik woon straks vlakbij een groot park waar ik lekker elke ochtend kan gaan wandelen, ik kan straks gebruik maken van de melkopschuimer van mijn vriend zodat ik heerlijke cappuccino’s en chai latte’s kan gaan maken, we hebben straks een werkkamer waar ik mij goed kan concentreren op mijn werk, ik hoef straks niet meer met een grote tas met spullen naar mijn vriend toe als ik bij hem wil slapen. Kortom, deze veranderingen bieden mij de mogelijkheid om nieuwe gewoonte’s te creëren die gezonder en productiever zijn. En ja, het klopt dat ik nu deze gewoontes ook al kan toepassen, wat ik voor een groot deel ook doe. Maar een nieuwe omgeving maakt dit straks wel allemaal een stuk makkelijker om dit door te zetten!

Omarm verandering

Wat ik jullie wil vertellen met dit blogbericht? Omarm verandering en probeer alles er uit te halen wat er in zit! Verandering is iets super moois waar je heel veel van kunt leren. Of het nu een positieve of negatieve verandering is!

 

Hoi, ik ben Ilse!

Leuk dat je bij deze blogpost beland bent! Op mijn site kun je verschillende blogpost vinden over (plantaardige) voeding en gezondheid. Daarnaast help ik je ook graag verder naar een gezonde levensstijl. Neem dus vooral een kijkje!

Liefs,
Ilse

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten