Feel the Plantpower

Van futloos naar super energiek! Het kan met de kracht van planten!

Hoe zou het zijn als je eindelijk eens een constant hoog energielevel hebt? Wat zou je allemaal doen op een dag als je je continu super fit voelt? Hoe zou het zijn als je eetpatroon je energie geeft, in plaats van energie kost?

Plants are the way to go, als je het mij vraagt! En in de online training Feel the Plantpower, leer ik jou in 4 weken hoe je je door middel van een meer onbewerkt plantaardig eetpatroon super energiek kunt worden!

 

 

Wat leer je in Feel the Plantpower?

In de online training ga ik jou in een online community begeleiden naar een onbewerkt plantaardig eetpatroon dat bij jou past en die jou energie geeft! Ik leer je wat onbewerkt plantaardig eten is, en hoe je aan alle voedingstoffen komt. Ook gaan we kijken naar jouw eetverhaal, jouw leefstijl en jouw mindset. Vanuit deze huidige situatie leer ik je hoe jij je eetpatroon stap voor stap, duurzaam kunt verbeteren. Zo hoef jij niet meer te veel stil te staan bij je voeding, maar kun je er vooral van genieten! En natuurlijk meer aandacht besteden aan andere elementen van het leven!

Benieuwd naar Feel the Plantpower? Check dit filmje!

Herken jij je in het volgende?

=

Je hebt last van energie-dips en je zou super graag een continu hoog energielevel willen hebben

=

Je zou graag productiever willen zijn

=

Je wilt alles uit het leven halen wat er in zit

=

Je wilt een bewust leven leiden waarbij je goed voor jezelf, maar ook voor de planeet zorgt. 

=

Je zou je graag gezonder willen voelen 

=

Je vindt het moeilijk om te bepalen wat je het beste kunt eten

=

Je voelt je onzeker over wat precies gezond is

=

je wilt meer leren genieten van voeding

Dan is deze online training iets voor jou! Dus lees vooral verder 🙂

 

Meld je nu aan! We beginnen zondag 28 april!

Door de training bij Ilse te volgen had ik een stok achter de deur. Ik wilde al graag met plantaardig eten beginnen maar zag er tegenop doordat ik niet wist hoe ik het beste kon beginnen. Doordat Ilse regelmatig tips geeft, en je de training met meerdere mensen doet is het makkelijker vol te houden. Als je plantaardig wilt eten maar je weet niet goed hoe je moet beginnen en je patronen wilt doorbreken beveel ik deze ‘Feel the Plantpower’ zeker aan!”

Ina

“Gezondheid is de kern van geluk & succes!”

 

Gezondheid is super belangrijk als je een gelukkig en succesvol leven wilt leiden. En voeding is daarvan de basis. Met voeding kun je heel veel ziektes voorkomen op langer termijn, en op korte termijn kan het je een energieker leven geven.

Het is niet voor niets dat de lichamelijke behoeften (o.a. eten en drinken) onderaan staan in de behoefte piramide van Maslow. Het is de aller eerste behoefte die je nodig hebt om ontplooiing te kunnen bereiken. Voeding die je lichaam de juiste voedingstoffen geeft, is nodig om het beste uit jezelf, en uit je leven te halen!

En waarom onbewerkt plantaardig? Omdat we het dan over echte voeding hebben. Zonder troep en zonder negatieve kwaaltjes. Geen verzadigde vetten, geen slechte cholesterol, geen onstabiele bloedsuikers, maar wel alle vitamine en mineralen die jij nodig hebt.

Hoe ziet de training er uit?

Feel the Plantpower is een online training die volledig plaatsvind in een besloten Facebook community. Dit zorgt er voor dat je de training volledig online kunt volgen, en voor een hechte groep van likeminded people die samen met jou de uitdaging aan gaan. Want samen sta je sterker dan alleen!
In de community kun je ten eerste al het lesmateriaal vinden. Deze bestaat uit een werkboek en een recepten gids. Hierin leer ik je alles over wat onbewerkt plantaardig eten precies inhoud, geef ik je tools om gezondere eetgewoontes en kun je inspiratie op doen voor gezonde maaltijden. Daarnaast gaan we in de community 4 weken hard aan de slag. En dat ziet er ongeveer zo uit:

Op maandag

Elke maandag is het “Challenge Day.” Elke week daag ik je uit met een nieuwe challenge met betrekking tot gezonder eten en je mindset. Aan jou is het om de uitdaging aan te gaan!

Op donderdag

Op donderdagavond om 20:00u vinden de live groepscoaching momenten plaats. Hierin bespreken we de challenge en kun je al je vragen stellen. 

Op vrijdag

Een positieve mindset, en zelfvertrouwen is super belangrijk voor het behalen van je doelen. Daarom vraag ik je elke vrijdag om je successen te delen. Ook omdat het gewoon super leuk is natuurlijk!

Na de vierweken behoud je de toegang tot de community, kun je blijvend vragen stellen en deelnemen aan de live-sessies van de volgende rondes. 

Ik ben Ilse, gezond en bewust leven is mijn passie

 

 

 

Mijn passie voor bewust en gezond leven begon bij veganisme. Na het zien van een documentaire was mijn keuze gemaakt. Ik wilde veganistisch worden. Bij dit proces in mijn leven kwam echter nog veel meer kijken. Ik ging namelijk ook steeds bewuster en gezonder leven. Na ook nog overwerkt te raken, kwam ik al helemaal tot de conclusie dat ik mijzelf, en mijn gezondheid voorop moest zetten. En dat is wat ik vanaf dat moment gedaan heb en nog altijd doe. En nu, nu voel ik mijn super energiek, en ook nog eens een stuk gelukkiger! Met Feel the Plantpower wil ik jou leren hoe jij door middel van een gezond eetpatroon meer energie kunt krijgen, productiever kunt worden en meer kunt genieten van het leven. Zet je gezondheid bovenaan op je prioriteitenlijstje!

 

Meld je nu aan! We beginnen zondag 28 april!

“Een gezond eetpatroon begint bij jezelf”

 

 

 

Ik wil dat jij een duurzaam gezond eetpatroon bereikt! Maar een duurzaam eetpatroon dat zo goed bij jou past dat je het voor altijd kunt volhouden, bereik ik niet door jou onpersoonlijke voedingschema’s voor te kauwen. Daarom kiezen we voor de moeilijkere (maar wel duurzamere) weg en ga ik jou helpen en de tools geven zodat jij voor jezelf het eetpatroon kunt creëren dat helemaal bij jou past.

Dat betekent dat ik naast dat ik je uitleg wat gezond onbewerkt plantaardig eten precies is, ik ook met je aan de slag ga met zelfacceptatie (iets met: niet perfect is ook goed), je mindset, je gedragspatronen en je droomleven. Als Toegepast Psycholoog weet ik daar alles over en kan ik jou daarbij helpen. En dat doe ik met liefde!

 

 

Meld je nu aan! We beginnen zondag 28 april!

Wil jij ontdekken of deze training bij je past?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we naar of de training iets voor jou is!

Veel gestelde vragen

Moet ik perse veganistisch eten tijdens de training?

Nee, dat hoeft zeker niet! In de training gaan we uit van een meer onbewerkt plantaardig eetpatroon. Ik ga je dus zeker vragen om meer plantaardig te gaan eten. Maar, ik ga altijd uit van het 80/20 principe, wat betekend dat je nog voor 20% mag gaan eten wat jij wilt. Of dat nou veganistisch is of niet.

Is deze training ook geschikt voor als ik veganistisch wil worden?

Ja en nee. In deze training leer je alles over een gezond veganistisch eetpatroon. Maar zal niet gaan over de rest van de veganistische levensstijl (zoals kleding, cosmetica, enz.). Maar als je een gezonde, energieke veganist wilt worden, dan ben je van harte welkom 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten